Registeropleiding Financieel Recht | 2017-2018Heeft u in de praktijk te maken met de implementatie van financiële wet- en regelgeving, bijvoorbeeld bij het goedkeuren van producten of diensten, de juiste uitvoer van zorgplicht, of bij het bepalen van de vakbekwaamheidseisen? En wilt u weten hoe u de weg kunt vinden binnen de Europese en nationale wetgeving op dit terrein? Heeft u te maken met de advisering over of invoering van financiële wet -en regelgeving op terreinen als: Produktontwikkeling (PARP), CRD IV of Solvency II, Governance regelingen, Zorgplicht en Bedrijfsvoering? En wilt u Good practices? Dan is de Registeropleiding Financieel Recht echt iets voor u.

Doelgroep

Postacademische opleiding voor bedrijfsjuristen van financiële ondernemingen en van pensioenfondsen en uitvoerders, compliance officers, productmanagers, customer journey experts, risk officers, data analisten, toezichthouders, adviseurs, gespecialiseerde accountants en advocaten die enige jaren werkzaam zijn in de rechtspraktijk en gedegen basiskennis van het financieel recht hebben en zich willen specialiseren in het financieel recht.

Het succesvol doorlopen van de Registeropleiding levert u de privaatrechtelijk beschermde titel Certified Specialist Financial Law (CSFL) op.

Achtergrond

Financiële wet- en regelgeving wordt steeds complexer, maar ook steeds belangrijker. Het is daarom noodzakelijk dat medewerkers van financiële ondernemingen goed hun weg weten te vinden in deze materie.

Startdatum

  • Wanneer: start 3 november 2017, 12.30 - 17.30 uur

 

Kerngegevens


Vorm
Postacademisch
Voertaal
Nederlands
Start
November

Gepubliceerd door  UvA Academie voor Bank en Verzekeringen