Voor de beste ervaring schakelt u JavaScript in en gebruikt u een moderne browser!
Je gebruikt een niet-ondersteunde browser. Deze site kan er anders uitzien dan je verwacht.
Ondertekening door Robert Mul (rechts) en Rob Schotsman (links)

Op vrijdag 15 november 2019 ondertekenden NRV en de UvA ABV hun samenwerkingsplannen. 

Hoewel de NRV nog relatief jong is, is de belangstelling groot. Op dit moment zijn ruim 200 personen uit de herverzekeringsindustrie aangesloten bij de vereniging. Voor een lidmaatschap van de NRV is een actieve betrokkenheid bij herverzekeringsactiviteiten een vereiste. De leden werken onder meer bij (captive) verzekeraars, herverzekeraars, herverzekeringsmakelaars, financiële consultants of overheidsinstanties gerelateerd aan de herverzekeringsindustrie.

Herverzekering wordt een steeds belangrijker onderwerp voor financiële dienstverleners, ook bij de toezichthouder. Maar in het opleidingsaanbod tot voorjaar 2020 was het onderwerp nog onderbelicht en vormde het hoogstens een klein onderdeel van verzekeringstechnische modules. De Nederlandse Reassurantie Vereniging heeft daarom samen met de UvA Academie voor Bank en Verzekeringen het initiatief genomen deze nieuwe studierichting op te zetten.

Lees hier het interview met Robert Mul, voorzitter van de Nederlandse Reassurantie Vereniging, dat is verschenen op am:web

Feiten & cijfers
Vorm
Kortlopend
Voertaal
Nederlands, Engels
Start
September