Voor de beste ervaring schakelt u JavaScript in en gebruikt u een moderne browser!
Je gebruikt een niet-ondersteunde browser. Deze site kan er anders uitzien dan je verwacht.

Inspelen op Corona

Vanaf 1 september 2021 bieden we ons onderwijs gecombineerd aan - op locatie waarbij we gebruik maken van onze UvA campus op de Roeterstraat in Amsterdam en Online via MS Teams. Ook gaan we netwerkborrels organiseren voor onze deelnemers en geregistreerde CSFL, CIRA en ASyL.

De Corona crisis heeft ook voor de UvA Academie een forse impact. Mede door de inzet van docenten, deelnemers en staf hebben we alle programma’s door kunnen laten gaan online via MS Teams. Ook alle mondelinge examens worden sinds de lockdown online afgenomen. Wij volgen hierbij de richtlijnen van NIBE-SVV/ NCOI en UvA.

Online

In de afgelopen jaren hebben NIBE SVV en NCOI fors geïnvesteerd in digitale voorzieningen en leermiddelen. De UvA Academie heeft hierop kunnen aansluiten. We hebben hierbij gekozen voor MS Teams.

Om interactie en discussie mogelijk te maken en te bevorderen geven we alleen live bijeenkomsten die niet vooraf worden opgenomen. Deelnemers spelen hier goed op in. Bovendien worden ze tijdens maar ook na de bijeenkomst aangemoedigd om vragen te stellen die de docenten beantwoorden. Voor docenten zijn/ worden oefensessies gehouden zodat zij digitaal bijeenkomsten kunnen houden. Bovendien is er bij elke bijeenkomst een cursusleider.

De online bijeenkomsten worden positief beoordeeld. Complimenten aan de deelnemers. Voor hun niet altijd even makkelijk te volgen gezien de thuisomgeving. Maar iedereen blijft gekluisterd aan de laptop of PC.

Wellicht dat we na de Corona een mix krijgen van online bijeenkomsten en UvA campus.