Voor de beste ervaring schakelt u JavaScript in en gebruikt u een moderne browser!
Je gebruikt een niet-ondersteunde browser. Deze site kan er anders uitzien dan je verwacht.
De staf van de UvA Academie bestaat uit een directeur en een programmamanager.

Directeur

De directeur van de UvA Academie is gepromoveerd tot doctor en heeft jarenlange ervaring met het ontwikkelen en verzorgen van non-degree postacademisch onderwijs in het topsegment van de markt. Hij beschikt over het gezag en is verantwoordelijk zowel voor de inhoud en didactiek van de programma’s als voor het resultaat van de UvA Academie. In dit marktsegment is namelijk het gezag van de docent resp. examinator beslissend. De directeur doceert zelf ook en treedt op als examinator en als promotor.

De directeur van de UvA Academie is dr. Rob Schotsman. Hij bewaakt het academische gehalte van de programma’s en zorgt er voor dat de programma’s voldoen aan:

  • objectiviteit (van de kennis die gegeven wordt gebaseerd op degelijk academisch onderzoek);
  • diversiteit (waarbij vanuit meer invalshoeken het thema wordt belicht en dilemma’s en paradoxen kunnen worden behandeld);
  • continuïteit (in de programma’s);
  • consistentie met de omgeving; en
  • doorvertaling van de inzichten voor de praktijk.

Programmamanager

De directeur wordt bijgestaan door een programmamanager. De programmamanager van de UvA Academie is Miranda Pompert. Haar taken zijn breed en zien op de totale organisatie van de opleidingen en verder op:

  • Beheren en actualiseren van de website van de UvA Academie;
  • Bijhouden van het register van diplomahouders;
  • Aansturing van marketing en aansturing projectbureau.

De programmamanager is tevens secretaris van de adviesraad van de UvA Academie.

Daarnaast is de programmamanager secretaris van het Curatorium Certificering PE Rechtsbijstandsjuristen, van het Curatorium Permanente Educatie Sleutelfuncties van een grote verzekeringsmaatschappij en van het Curatorium voor opleidingen herverzekeraars.